mandag 15. juni 2009

Jukola - mandagen etter

En liten oppsummering fra helgens Jukola bør være på sin plass....

Dagen i dag har et snev av blåmandag over seg, gitt det faktum at natt til søndag innebar ca. 0 timer søvn. Lite tvilsomt at dette påvirker et allerede hardt prøvet kaffebudsjett hos Luddes arbeidsgiver.

Men altså: Smått fantastiske 1262 lag fullførte i år.... Sist i mål kom finske Serla CEE 4, som klokket inn på begredelige 25 timer og 28 min, godt over timen bak neste lag. Dette vil vel utgjøre en gjennomsnittlig etappetid på litt over 3 og en halv time. Impressive...

Det må være lov å si at Helsingen Taxiteam skuffet veritabelt i år. Synd! Til tross for at de klarte å snike seg inn blant topp 1000, så er vel en 998pl som en stor skuffelse å regne for det ellers så stødige sjåførlaget!!! Fjorårets opptur tatt i betrakning.

Selv om Ari Rantanen løp en flott "långa natten", skyldes vel plasseringen jevnt dårlig løping på hele laget. Ankermannen bør vel kanskje få godkjent.
Skriftstørrelse
Ellers må det nevnes at Pekka Nousiainen løp Kalevan Rasti 6 inn til 999pl. Med tiden 4:13:58 sprang han laget sitt ned nesten 300 plasser på avslutarstekkan. Finnes ingen unnskyldninger for dette Pekka! Med denne tiden er det ikke så rart at han ble tatt skikkelig i spurten av Taxiguttas mann. Tøff dag på jobben mandag for Pekka regner jeg med...

Litt resultatkuriosa for fineschmeckere:
223pl: Catalonia Team 1
227: Pantano orientacao clube 1 (Brasil)
308pl: Brownteam 1 (Bulgaria)
392pl: Ex-Legends 1
720: Maanpuolustuskorkeakoulu 4
810: Erikoisrajajääkärikomppania kaksi 1
821: Nordmarka Skogsmaraton

Tvileren og hans lag da? De ble nr 50, etter en bra start der de en stund var oppe og snuste på topp 30. Ludde gjorde jobben, men var ikke helt fornøyd med 56 beste etappetid.

Likevel kvalifiserer det nesten til betegnelsen idrett? Ka du tru?

Ingen kommentarer: