fredag 29. januar 2010

Drittbikkjer, bikkjedritt og dumme hundeeiere

Hva er verst - dumme bikkjer eller teite hundeeiere? Jeg tenderer mot å stemme på sistnevnte. Tullete bikkjer kan man til nød unnskylde. Eierne derimot...Typisk dum bikkje - hvordan ville du like å ha denne i hælene i skiløypa?I morges gikk jeg for en gang skyld grytidlig ut på ski - tildels for å slippe mye folk - men mest av alt for å unngå alle bikkjene som vanligvis regjerer i skiløypene.

Ikke bare er de en fare for en stakkar som kommer kjørende i utforbakke. Se bare her hvordan det kan gå.

De tråkker, pisser og driter ned løypene, og er ellers en pest og plage der de svinser rundt i beina på deg.

Og eieren forventer - eller tar det som en selvfølge - at du skal like å ha bikkja deres springene i beina. Og at du stopper når den følger etter deg.

Jeg skulle visst ikke slippe unna bikkjene denne morgenen heller, selv om det fortsat var mørkt når jeg la i vei. Til tross for 5cm nysnø var løypa allerede tråkket opp. For tidlig morgen er tiden for å lufte bikkja. Ikke på ski, men på beina. I skiløypa. Hele skiløypa var full av folk og hunder. Med påfølgende gul og brun snø.

De minste hundene er de største drittbikkjene...

Fordelen var jo at når jeg kom lenger inn i skogen, så fikk man endelig gå litt for seg selv. Men i morgen er det helg, og da invaderes marka på nytt av bikkjer og deres empatiløse eiere.

Så kan man jo lure da, blir man hensynsløs av å eie hund, eller er det de allerede mest hensynsløse som oftest går til anskaffelse av bikkje...?

1 kommentar:

Emilie sa...

Av en halv million hundeeiere, vil det alltid være en del hensynsløse hundeeiere, og man vil alltid møte på en eller flere.