søndag 4. september 2011

Siste tvil før NM

Det har vært lite aktivitet her hos Tvileren den siste tiden.

Det skyldes vel i hovedsak at Ludde har vært mest opptatt med forbredelsene til langdistansen i NM i Orientering, som arrangeres på Romeriksåsen førstkommende torsdag (8. Sept). Litt betydning kan vel også tilskrives det faktum at Ludde byttet jobb etter sommeren. Men det blir mer som en bagatell å regne.

Men jeg lover å komme sterkere tilbake, med mye usaklige tvilerier om perifiere ting du ikke visste at du brydde deg om...

Hva så med status før NM? Det regner, regner og regner. Myrene blir tjern. Skogenbunnen blir myr. Stiene blir bekker, og bekkene blir elver... Så tungt blir det, om noen tvilte på det. Ludde er tålig i rute. Siste hardøkt ble kjørt lørdag. 97 minutter orientering i tøft trerreng. Gamle kart er saumfart. Naboterrenget er testet ut. Nå gjenstår kun noen lette økter dagene fram til torsdag.

Det lå en stund an til at Ludde ville få en ny sterk konkurrent i NM, siden Henrik Elvestad fra Golden Gold meldte sin interesse. Men nå viser det seg at han stiller i klassen for yngre junior i stedet.  I Jenteklassen, selvfølgelig.

Selv der skal han slite for ikke å bli sistemann... eh, rettelse, siste jente skal det være....

Ingen kommentarer: