fredag 17. august 2012

Tippeligatesten – har Sarpsborg 08 egentlig noe der oppe å gjøre?

For Sarpsborg 08 har årets i sesong i Adeccoligaen vært – i beste fall – høyst variabel. Likevel ligger vi per i dag på en finfin 2. pass på tabellen.  Det betyr direkte opprykk.

Start topper 6 poeng foran Særp, mens det nedover på tabellen er jevnt. Svært jevnt.

Førstkommende søndag (19. august) blir derfor en nøkkelkamp for Sarpsborg08. Da møter de Start på det nye kunstgresset på Sør Arena i Kristiansand.

Søndag får vi altså svaret: har laget egentlig noe i toppserien i gjøre neste år  - eller er det like greit å forbli nede i Adeccosumpa.

For jeg orker ikke en ny sesong som 2011 sesongen.

Jeg har mine tvil. Etter gode 3 kamper der vi har puttet 4 gåller per kamp, kan det være duket for en nedtur i det bløde Sørland. At trener Roar Johansen ikke har fått fornyet sin kontrakt for neste år teller ikke til vår fordel. Gidder ikke si noe mer om denne saken enn at dette konseptet prøvde Start ut i tippeligaen i fjor. I år spiller de i Addecco.

Siden Ludde en kosmisk tilfeldighet befinner seg på bryllaup i Kristiansand denne helgen, er det gode muligheter for at kampen overværes fra tribunen. Og da er som regel oddsene dårlige for 08...

Du kan lese mer om kampen her hos Fossefallet.

Eller her på Startsupportforum, "Tigerberget"

Ingen kommentarer: