fredag 5. november 2010

Særp vs. Frekkstad: lange flate ballær kommer hjem?

Søndag er dagen. Dagen da avgjørelsen faller på Sarpsborg Stadion.

Det har vært en lang sesong. 27kamper - og den brutale dommen blir avsagt i løpet de siste 90 minuttene. Vinner Særp mot Alta på søndag blir det tippeligaspill neste år. Tvileren vil befinne seg på tribunen sammen med 5000 andre Særpinger...

Dette er mer enn en fotballkamp. Det er mer enn opprykk som står på spill. Det handler om å stjele fotballhegemoniet fra Fredrikstad.  "Aristokraten".

Men det er ikke mye som minner om aristokratisk adferd der nede ved kloakkutløpet i disse dager. For byens oppblåste selvbilde kan få seg en alvorlig trøkk. Vinner Særp i morgen blir det bare bordbetær igjen av plankebyen.

I fjor spådde Tvileren at Særp ville møte FFK til kvalikkamp allerede lenge før slutt: http://tvileren.blogspot.com/2009/08/srp-og-frekksta-i-pli-aff.html

Nå er gode spådommer dyre. Farlige. Hovmod står for fall. Finnes det rettferdighet?

Selv ikke en manusforfatter fra Hollywood med Særpehjerte ville klart å skrive et mer spennende manuskript. Så får vi krysse fingrene for at det ikke er Harald "Hællæwood" Zwart som står for regien for klimakset i denne historien. Vi skal gi dem lange flate ballær vi. Fordi vi fortjener det.

Her har jeg samlet tvilerier jeg har skrevet om dette teamet det siste året:
Kvalikk eller ikke, dettæne blir gøy!

Ingen kommentarer: