fredag 27. juni 2008

Høyre + FrP =
Jeg har sett det komme. Sakte men sikkert. Sutre-Erna skjønner nå at hun ikke vil klare å komme i regjering uten å inngå åpnet partnerskap med FrP-Siv.

Første skritt på veien mot forlovelse og politisk lesbesex med FrP-Siv er nettopp å ikke utelukke et slikt forhold

Det aller siste et folk som allerede er sauset inn i en rus av penger og luksus trenger er enda mer av samme type dop: mer bilkjøring, flere kjøpesentre, dyre privatskoler og sykehus. Nedbygde strandarealer og fjellområder. Flere milliardærer som ikke forstår poenget med skatt.

Sutre-Erna uttaler til VG:
- Vi ønsker mer fokus på kunnskapssamfunnet og de fattige, samt at vi må få en sykehussektor som fungerer.


Jasså. Mer fokus på kunnskapssammfunnet. Jepp, da vil dere nok få god hjelp av FrP. Hva slags kunnskap snakker vi om her? Kunnskap for folk flest - kjendis- og såpekunnskap? Og hvordan vil Høyre og FrP hjelpe de fattige? Gi de narkomane og prostituerte skattelette? "Hjelpe" dem i en konsentrasjonsleir i Finnmark, sammen med innvanderene og de kriminelle?

- Jeg syntes det er kjemperart å ha en finansminister som er sosialist
, sutrer Erna videre. Og jeg synes det er "kjemperart" at Sutre-Erna kan være formann i Høyre. En dame som bruker all sin tid og energi på å klage og rakke ned på regjeringen. Så hva nyttig har du gjort for Høyre og landet ditt da Erna? Foruten å støtte de lokale kjøttforretningene?

Men du trenger ikke si eller gjøre noe mer du Erna. Det aller beste er at du holder deg helt i ro, holder helt kjeft. Hvis du åpner for å gå i regjering med FrP-Siv, så har du allerede fortalt meg nok. Mer enn nok! Sutre-Erna.

Ingen kommentarer: