mandag 23. juni 2008

Ludde anbefaler: "Down on the Farm"

Begynner du å bli sliten av Oslo-avisenes flokkmentalitet og evige mas om Øya, Hove- og Qvartfestivalen (RIP)?

Er du lei av evinnelige festivalstayere som Turboneger, Raga Rockers, Dum-Dum Boys og Big Bang?

Orker deg igjennom enda en festival sammen med mote- og musikkpolitet, som bruker alle medium tilgjenglig for å diktere hva nettopp DU må like og ikke må finne på å like?

Er du lei av gjenger av solbrillekledde 21-åringer fra Bærum som snakker høylytt om hvor fett det blir å henge ut til DJ Mottaføkkas & the Gangbangers Limited?

Da har jeg følgende råd til deg: ta deg en liten tur utenfor allfarvei, til "Down on the farm" på Gribsrød Gård utenfor Halden, helgen, 15-16 august. Her kan du oppleve en genuin festival, der musikken står i fokus, og hvor det garantert er over 10 norske mil til nærmeste "musikkjournalist" fra Akersgata, og hvor det er nærmest kjemisk renset for trendnisser og alskens merkevarebranding.

Gribsrød gård ligger i Enningdalen i de dype Østfoldske skoger, ved Svenskegrensen nærmest så langt sørøst du kan komme i Norge.

Likevel er det enkelt å komme seg dit. Toget tar 1t40min fra Oslo, og deretter bruker festivalbussen ca 40min. ut til Gribsrød Gård.

Yesss - da sees vi!

1 kommentar:

Stortromma i Gabors språkorkester sa...

dette er jo en festival der publikum faktisk er interessert i musikken. (noe som ikke lenger er en selvfølge) så da blir det lite fjas/trendrøre, men desto mer kvalitet. vi ses!